Wojciech Harapkiewicz oraz ZPiT Wałbrzych 1 kwietnia 2017 r. w CKiT w Walimiu
Niezmiernie miło nam ogłosić, że w jury tegorocznego konkursu kulinarnego na „Najlepszą potrawę wielkanocną” organizowanego w ramach „Wielkanocnych Tradycji Kulinarnych – Mistrz Jaja” zasiądzie Pan Wojciech Harapkiewicz – szef kuchni z ponad 20 letnim doświadczeniem!
Pan Wojciech jest szefem kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju.
Przyjechał do Szczawna z Gdańska, gdzie pracował w najbardziej znanych hotelach na Wybrzeżu. Gotował m.in. dla samego Dalajlamy! Odbył praktyki w renomowanych restauracjach szwajcarskich, niemieckich oraz włoskich.
Uhonorowany statuetką Hermesa Poradnika Restauratora 2016, jest także wiceprezesem Europejskiego Stowarzyszenia Euro Toques Polska – Mistrzowie kuchni w służbie zdrowej żywności.
Prywatnie, ojciec Zuzi Harapkiewicz – uczestniczki pierwszej edycji Masterchef Junior.
Ponadto, zapraszamy na wyjątkowy występ Zespołu Pieśni i Tańca „Wałbrzych”! W programie: „Lachy Sądeckie”, „Imieniny u Jana” oraz suita tańców lubelskich!